Kós Mariann Mediátor

A mediáció szerepe a konfliktushelyzetek kezelésében. Vitás ügyeinek gyors, hatákony, költségtrakarékos rendezése.

Friss topikok

2012.01.10. 09:34 Kós Mariann Mediátor

Rádiós riport a mediációról

Tisztelt Olvasó!

2012. január 13-án, pénteken de. 9 és 11h között hallható a riport az MR6 Miskolc Régió Rádió " Itthon vagyunk" c. műsorában.

Téma: A mediáció szerepe a válás során fellépő konfliktusok, sérelmek kezelésében, különös tekintettel a gyermekelhelyezésre, a gyermekek érdekeinek szolgálatára

A műsorban megszólal Miklós Dienes Lídia klinikai gyermek szakpszichológus, beszámol tapasztalatairól egy elvált házaspár, akik korábban a mediáció segítségével jutottak közös megegyezésre, az Első Miskolci Mediátor Irodában.

Az MR6 miskolci régió frekvenciái:

Miskolc, 1116 kHz (AM, KH)
Miskolc, 102,3 MHz (FM)

A regionális stúdiók középhullámú adói önálló műsoridejűkön kívül az MR1-Kossuth Rádió, az URH adói pedig az MR2-Petőfi Rádió műsorát sugározzák.

A műsor az MR6 internetes oldalán is meghallgatható.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: svéd modell vagyonmegosztás válási viták gyermekelhelyezési kérdések pszichológus véleménye közös megegyezés a bíróságon kívül


A bejegyzés trackback címe:

https://vitasugyek.blog.hu/api/trackback/id/tr243533393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása